Пред камера като в Холивуд

Димитър Маринов

Първият български актьор, качвал се на сцената на Оскарите, представя как да овладееш изкуството на въздействащото представяне

Брой лекции

8

онлайн

Включва още

9

упражнения

Времетраене

6

часа

Повече за класа

Класът на Димитър Маринов открехва завесите на Холивуд, за да ви запознае с основните теоретични техники и практически упражнения за усвояване на актьорско майсторство пред камера.

В рамките на осем лекции, той ще ви разкрие методология, с която да изградите убедително поведение и пласиране пред камера, анализ на текст, изграждане на характер (персонаж) и подготовка за успешно явяване на кастинг или друго събитие на живо и онлайн.

В края на всяка лекция, Димитър Маринов ви е подготвил упражнения и практически задачи, с които да усъвършенствате актьорските си умения или да направите първите крачки в изграждането им.

В класа ще научиш

 • техники за изграждане и приемане на реалистичното “Аз на екрана”
 • как да се държиш и пласираш пред камера по Холивудски модел
 • процес и подготовка за представяне на монолог пред камера. Работа пред камера.
 • как се прави анализ на текст и “актьорски избор” върху образа при представянето на даден характер
 • видовете внимание и техники за задържане на вниманието 
 • процес на подготовка за явяване на кастинг или друго интервю – на живо и онлайн.

За кого е подходящ класът?

Този клас е подходящ както за бъдещи и настоящи актьори, така и за всички, на които им се налага да са пред камера и искат да усъвършенстват своето екранно представяне.

За да се включиш, не са необходими предварителни знания или опит в актьорската професия.

График

 • Стартирай клас веднага

  8 онлайн лекции и упражнения

 • Лекциите те очакват

  Гледай ги със собствено темпо. Направи упражненията и теста след лекциите.

 • В края на класа

  Завърши класа и получи сертификат за участие.

Програма

Лекция и упражнения онлайн

1. Театрален актьор в обектив

упражнения и тест
Лекция и упражнения онлайн

2. Монолог в диалог

упражнения и тест
Лекция и упражнения онлайн

3. Избор вместо принуда

упражнения и тест
Лекция и упражнения онлайн

4. Човекът в актьора

упражнения и тест
Лекция и упражнения онлайн

5. Актьорът внимава

упражнения и тест
Лекция и упражнения онлайн

6. Кастинг, не изпит!

упражнения и тест
Лекция и упражнения онлайн

7. Кастинг онлайн

упражнения и тест
Лекция и упражнения онлайн

8. Да бъда или ще бъда

упражнения и тест
Завърши класа и получи

Сертификат за участие

Пред камера като в Холивуд - LeaderClass

Запознай се със своя лидер

Димитър Маринов

Димитър Маринов е български актьор, играещ в Холивуд. През 2019 г. става първият български актьор, качил се на сцената на Оскарите по време на 91-вата церемония след като филмът „Green Book”, в който участва в поддържаща роля, печели наградата за най-добър филм. На сцената той се появява с малко българско флагче в джоба на сакото.

Направи най-добрия избор

Клас
с лекции на запис

90 лв.

Quality sign

LeaderClass ти дава 100% гаранция за качество на всеки клас. За нас е важно да придобиеш ценни знания и да почерпиш опит от най-успешните лидери в България. Ако по някаква причина класът не отговори на очакванията ти, ние ти гарантираме възстановяване на цялата заплатена сума. Таксата може да бъде възстановена до 5 дни от началото на класа.

Отговаряме още преди да попиташ:

LeaderClass е образователна платформа, чрез която обучаващите се имат възможност да учат и черпят опит от най-добрите в своята сфера, участвайки в онлайн обучения и срещи на живо, както и ставайки част от общност от хора с общи интереси. 

Всеки клас включва достъп до онлайн лекциите и упражненията по конкретната тема, представени от съответния лидер. Всеки клас представлява около 8-10, а понякога и 12, онлайн лекции на запис, всяка от по 20-30 минути, като общото съдържание е около 4-5 учебни часа. Освен лекции, се включват и упражненията, специално създадени от нашите лидери. Лекциите и упражненията се отключват по график, който е посочен в страницата на всеки клас. Не е необходимо да сте пред компютър или на телефона в определен час – материалите се зареждат във вашия профил и ви очакват в удобно за вас време и възможност.

В началото на всеки клас ще бъдеш част от специално създадена Facebook група за обмяна на съвети и идеи, в която ще са и всички останали записали се. 

В края на всеки клас, ще имаш възможност да се включиш в Q&A сесия и зададеш въпросите си по темата онлайн или на живо, според пакета, който си избрал. 

След приключване на Q&A сесията, отново според избрания от теб пакет, ще имаш възможност да обмениш мисли и идеи с лидера на класа, придружено с чаша вино и вкусни хапки.

Когато класът и срещите към него отминат, видео съдържанието на класа – лекции, упражнения и материали, може да бъде закупено, като “отминал” клас. В този случай всички видео записи и материали от класа са достъпки предварително, а не се отключват по график. 

Разполагаш с неограничен във времето достъп до всички видео записи и материали от закупения от теб клас.

Можеш да достъпиш своите уроци от всяка точка на света, по всяко удобно за теб време, на всяко устройство. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, онлайн Q&A сесия с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 120 лв. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, Q&A сесия на живо, участие в networking и коктейл с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 250 лв. 

Достъп единствено до видео уроците е 90 лв., като тази опция е активна за всички вече отминали класове.

Таксите могат да бъдат заплатени с кредитна или дебитна карта, по банков път, както и посредством Epay и EasyPay.

Плащанията в нашата платформа се извършват в български левове (BGN).

Таксите за участие, представени тук в официалния ни сайт, са окончателни и включват данъка върху добавената стойност (ДДС) и всички други допълнителни данъци и такси.

Ако вече си закупил клас, но не желаеш да продължиш, можеш да отмениш членството си в класа до 5 дни след старта на класа или в рамките на на 14-дневен срок от получаването на уведомителния имейл от нас, че си успешно си записан. Можеш да ни пишеш на [email protected], за да упражниш правото си на отказ. Ще получиш сумата по твоята сметка в рамките на 14-дневен срок след като си ни уведомил.

Ако имаш още въпроси, свържи се с нас. Ще се радваме да помогнем!

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!