Как създадох бизнес за половин милиард? И ти можеш!

Васил Терзиев

Разберете моите тайни за това как да стартираш, финансираш, развиеш и продадеш бизнес

Начална
дата

25

януари

Времетраене на класа

4

седмици

Класът
завършва с

Q&A

на живо или онлайн

Повече за класа

Класът на Васил Терзиев ще ти покаже неговата формула за създаване на бизнес – тествана и доказана от него успешно напрактика повече от веднъж! Всеки може – и ти можеш!
В рамките на осем лекции ще разбереш кои са стъпките към изграждането на успешна компания – от решаването на реален проблем, през личната мотивация, постоянството, включително как да привличаш съмишленици и финансиране. В края на всяка лекция Васил Терзиев е приготвил упражнения, с които да минеш по-бързо от света на идеите във света на реализацията, като изградиш успешен и устойчив бизнес.

В класа ще научиш

 • Какво означава да си предприемач?
 • Как да валидираш пазарния потенциал на идеята си?
 • Как да изградиш бизнес модел за твоята следваща компания?
 • Как да сформираш екип?
 • Как да създадеш бизнес култура?
 • Кои са възможностите за финансиране и коя е най-подходяща за теб?

За кого е подходящ класът?

Този клас е подходящ за всеки, който вярва в предприемачество, иска да започне свой бизнес или вече управлява такъв. Класът е подходящ както за “прохождащи” предприемачи, така и за опитни в правенето на бизнес.

За да се включите, не е необходимо да имате предишен опит или готова идея за реализиране. По-важно е да искате да създавате решения и да гледате на проблемите като на възможности.

График

 • Начало на класа

  25 януари, 2024

 • Лекции се отключват

  Всеки понеделник и четвъртък. 8 онлайн лекции на запис с обща продължителност 8 часа.

 • В края на класа

  Задай въпросите си на Васил Терзиев и се срещни с него на живо или онлайн.

Програма

Лекция и упражнения онлайн

1. Формулата за успешен бизнес

18 януари 2024
Лекция и упражнения онлайн

2. Дефинирай пазара и стойността за клиентите

22 януари 2024
Лекция и упражнения онлайн

3. Бизнес модел за устойчиви резултати

25 януари 2024
Лекция и упражнения онлайн

4. Продуктът = средство за решаване на проблеми

29 януари 2024
Лекция и упражнения онлайн

5. Създай стратегия как да стъпиш на пазара

1 февруари 2024
Лекция и упражнения онлайн

6. Идеалният инвеститор

5 февруари 2024
Лекция и упражнения онлайн

7. Научи се КАК да презентираш бизнеса си

8 февруари 2024
Лекция и упражнения онлайн

8. Скалирай устойчиво

12 февруари 2024
Събитие онлайн или на живо

Live Q&A с Васил Терзиев

февруари 2024

Ела и срещни
Васил Терзиев на живо!

Класът завършва с Q&A сесия, в която имаш възможност да се включиш на място или онлайн и да зададеш въпросите си по темата.

LIVE Q&A НА МЯСТО С ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ

Задавай въпроси на твоя лидер на място и се запознай с него лично и на живо.

февруари
2024

гр. София

LIVE Q&A ОНЛАЙН С ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ

Задавай въпроси на твоя лидер онлайн в реално време.

февруари
2024

Онлайн

Запознай се със своя лидер

Васил Терзиев 

Васил Терзиев е български предприемач, инвеститор и филантроп. Той е познат като съосновател и изпълнителен директор на Telerik, компания глобален доставчик на инструменти и решения за разработка на софтуер и управление на съдържание. През 2014 г. Telerik е продаден за 262,5 милиона долара, което за времето си е най-голямата сделка в историята на българската стартъп екосистема. Терзиев има ключова роля в развитието на технологичната и иновативна екосистема в България чрез многобройните си инициативи и инвестиции. Освен това подпомага привличането на инвестиции в множество бизнеси в България.

Направи най-добрия избор

Клас с Q&A онлайн

120 лв.

Клас с Q&A
и networking на живо

250 лв.

Quality sign

LeaderClass ти дава 100% гаранция за качество на всеки клас. За нас е важно да придобиеш ценни знания и да почерпиш опит от най-успешните лидери в България. Ако по някаква причина класът не отговори на очакванията ти, ние ти гарантираме възстановяване на цялата заплатена сума. Таксата може да бъде възстановена до 5 дни от началото на класа.

Отговаряме още преди да попиташ:

LeaderClass е образователна платформа, чрез която обучаващите се имат възможност да учат и черпят опит от най-добрите в своята сфера, участвайки в онлайн обучения и срещи на живо, както и ставайки част от общност от хора с общи интереси. 

Всеки клас включва достъп до онлайн лекциите и упражненията по конкретната тема, представени от съответния лидер. Всеки клас представлява около 8-10, а понякога и 12, онлайн лекции на запис, всяка от по 20-30 минути, като общото съдържание е около 4-5 учебни часа. Освен лекции, се включват и упражненията, специално създадени от нашите лидери. Лекциите и упражненията се отключват по график, който е посочен в страницата на всеки клас. Не е необходимо да сте пред компютър или на телефона в определен час – материалите се зареждат във вашия профил и ви очакват в удобно за вас време и възможност.

В началото на всеки клас ще бъдеш част от специално създадена Facebook група за обмяна на съвети и идеи, в която ще са и всички останали записали се. 

В края на всеки клас, ще имаш възможност да се включиш в Q&A сесия и зададеш въпросите си по темата онлайн или на живо, според пакета, който си избрал. 

След приключване на Q&A сесията, отново според избрания от теб пакет, ще имаш възможност да обмениш мисли и идеи с лидера на класа, придружено с чаша вино и вкусни хапки.

Когато класът и срещите към него отминат, видео съдържанието на класа – лекции, упражнения и материали, може да бъде закупено, като “отминал” клас. В този случай всички видео записи и материали от класа са достъпки предварително, а не се отключват по график. 

Разполагаш с неограничен във времето достъп до всички видео записи и материали от закупения от теб клас.

Можеш да достъпиш своите уроци от всяка точка на света, по всяко удобно за теб време, на всяко устройство. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, онлайн Q&A сесия с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 120 лв. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, Q&A сесия на живо, участие в networking и коктейл с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 250 лв. 

Достъп единствено до видео уроците е 90 лв., като тази опция е активна за всички вече отминали класове.

Таксите могат да бъдат заплатени с кредитна или дебитна карта, по банков път, както и посредством Epay и EasyPay.

Плащанията в нашата платформа се извършват в български левове (BGN).

Таксите за участие, представени тук в официалния ни сайт, са окончателни и включват данъка върху добавената стойност (ДДС) и всички други допълнителни данъци и такси.

Ако вече си закупил клас, но не желаеш да продължиш, можеш да отмениш членството си в класа до 5 дни след старта на класа или в рамките на на 14-дневен срок от получаването на уведомителния имейл от нас, че си успешно си записан. Можеш да ни пишеш на [email protected], за да упражниш правото си на отказ. Ще получиш сумата по твоята сметка в рамките на 14-дневен срок след като си ни уведомил.

Ако имаш още въпроси, свържи се с нас. Ще се радваме да помогнем!

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!