Как да сме здрави и красиви след 40

Гала тайни за красота

Как да сме млади и красиви на всяка възраст? Tайните на Гала за красив вътрешен и външен свят.

Начална
дата

16

май

Времетраене на класа

4

седмици

Класът
завършва с

Q&A

на живо или онлайн

Повече за класа

Този клас, съставен от 6 видео лекции, ще даде знания, но и преживявания – необходими за сътворяването на един по-красив живот. Всяка лекция е съпроводена и от практически съвети, рецепти, упражнения – конкретни жокери за прилагане в ежедневните грижи за себе си. Промяната към една по-красива наша версия не минава само през ума ни, а непременно през конкретни навици и през практическите стъпки.
Лекциите са на достъпен език, засягат най-ключовите теми, които се отразяват на здравето и красотата, според възрастта, и са подкрепени с конкретни примери от многогодишната практика на Гала в козметичната индустрия.

В класа ще научиш

 • кои са най-важните навици, за да сме красиви на всяка възраст?
 • как да се гримирате като Гала вкъщи?
 • кои са анти-стрес терапиите на Гала?
 • техники за управление на времето
 • как да заместим фитнеса в ежедневието си?
 • техники за масаж на лице и тяло
 • какви козметични продукти да ползваме и как с малко пари да имаме добри резултати?
 • как да заобичаме себе си и да се приемем в цялост?

За кого е подходящ класът?

Класът е предназначен за всеки, който се интересува от темите за красота – външна, но и вътрешна, както и всеки, който търси полезни и изпитани техники за здравословно поддържане на добър външен вид.

Класът включва множество упражнения, приложения и техники, които са достъпни за провеждане в домашни условия.

График

 • Начало на класа

  16 май, 2024

 • Лекции се отключват

  Всеки понеделник и четвъртък. 6 онлайн лекции на запис с обща продължителност 5 часа.

 • В края на класа

  Задай въпросите си на Гала и се срещни с нея на живо или онлайн.

Програма

Лекция и упражнения онлайн

1. Въведение

16 май, 2024
Лекция и упражнения онлайн

2. Моите ежедневни хитрини

20 май, 2024
Лекция и упражнения онлайн

3. Анти-стрес стратегии

23 май, 2024
Лекция и упражнения онлайн

4. Вместо фитнес

27 май, 2024
Лекция и упражнения онлайн

5. От маските на баба до моята козметична линия

30 май, 2024
Лекция и упражнения онлайн

6. В чии очи се оглеждаме?

03 юни, 2024
Събитие онлайн или на живо

Live Q&A с Гала

юни, 2024

Ела и срещни
Гала на живо!

Класът завършва с Q&A сесия, в която имаш възможност да се включиш на място или онлайн и да зададеш въпросите си по темата.

LIVE Q&A НА МЯСТО С ГАЛА

Задавай въпроси на твоя лидер на място и се запознай с нея лично и на живо.

юни
2024

гр. София

LIVE Q&A ОНЛАЙН С ГАЛА

Задавай въпроси на твоя лидер онлайн в реално време.

юни
2024

Онлайн

Запознай се със своя лидер

Гала

Гала е български телевизионен водещ с най-много часове жив ефир в България.  Водеща е на сутрешното предаване “На кафе” по Нова Телевизия от 2000-ната година. През 2018 г. Гала стартира собствена козметична линия “Gala Secrets”. Гала е била и водещ на тв реалитито “Пълна промяна”, в което се разказват историите на хора, чийто живот и външност се променят пред очите на зрителите. През 2017 г. Академията за мода отличава Гала за втори път с приза за най-стилни и успешни българи „БГ модна икона“.

Направи най-добрия избор

Клас с Q&A онлайн

120 лв.

Клас с Q&A
и networking на живо

250 лв.

Quality sign

LeaderClass ти дава 100% гаранция за качество на всеки клас. За нас е важно да придобиеш ценни знания и да почерпиш опит от най-успешните лидери в България. Ако по някаква причина класът не отговори на очакванията ти, ние ти гарантираме възстановяване на цялата заплатена сума. Таксата може да бъде възстановена до 5 дни от началото на класа.

Отговаряме още преди да попиташ:

LeaderClass е образователна платформа, чрез която обучаващите се имат възможност да учат и черпят опит от най-добрите в своята сфера, участвайки в онлайн обучения и срещи на живо, както и ставайки част от общност от хора с общи интереси. 

Всеки клас включва достъп до онлайн лекциите и упражненията по конкретната тема, представени от съответния лидер. Всеки клас представлява около 8-10, а понякога и 12, онлайн лекции на запис, всяка от по 20-30 минути, като общото съдържание е около 4-5 учебни часа. Освен лекции, се включват и упражненията, специално създадени от нашите лидери. Лекциите и упражненията се отключват по график, който е посочен в страницата на всеки клас. Не е необходимо да сте пред компютър или на телефона в определен час – материалите се зареждат във вашия профил и ви очакват в удобно за вас време и възможност.

В началото на всеки клас ще бъдеш част от специално създадена Facebook група за обмяна на съвети и идеи, в която ще са и всички останали записали се. 

В края на всеки клас, ще имаш възможност да се включиш в Q&A сесия и зададеш въпросите си по темата онлайн или на живо, според пакета, който си избрал. 

След приключване на Q&A сесията, отново според избрания от теб пакет, ще имаш възможност да обмениш мисли и идеи с лидера на класа, придружено с чаша вино и вкусни хапки.

Когато класът и срещите към него отминат, видео съдържанието на класа – лекции, упражнения и материали, може да бъде закупено, като “отминал” клас. В този случай всички видео записи и материали от класа са достъпки предварително, а не се отключват по график. 

Разполагаш с неограничен във времето достъп до всички видео записи и материали от закупения от теб клас.

Можеш да достъпиш своите уроци от всяка точка на света, по всяко удобно за теб време, на всяко устройство. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, онлайн Q&A сесия с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 120 лв. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, Q&A сесия на живо, участие в networking и коктейл с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 250 лв. 

Достъп единствено до видео уроците е 90 лв., като тази опция е активна за всички вече отминали класове.

Таксите могат да бъдат заплатени с кредитна или дебитна карта, по банков път, както и посредством Epay и EasyPay.

Плащанията в нашата платформа се извършват в български левове (BGN).

Таксите за участие, представени тук в официалния ни сайт, са окончателни и включват данъка върху добавената стойност (ДДС) и всички други допълнителни данъци и такси.

Ако вече си закупил клас, но не желаеш да продължиш, можеш да отмениш членството си в класа до 5 дни след старта на класа или в рамките на на 14-дневен срок от получаването на уведомителния имейл от нас, че си успешно си записан. Можеш да ни пишеш на [email protected], за да упражниш правото си на отказ. Ще получиш сумата по твоята сметка в рамките на 14-дневен срок след като си ни уведомил.

Ако имаш още въпроси, свържи се с нас. Ще се радваме да помогнем!

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!