Как да живеем по-дълго, а да ставаме все по-млади?

шеф Силвена Роу

Техниките на биохакинга – как да променим тялото и душата чрез храна, упражнения и осъзнаване

Начална
дата

12

октомври

Времетраене на класа

4

седмици

Класът
завършва с

Q&A

на живо или онлайн

Повече за класа

Класът на Силвена Роу отваря вратата към една вечна тема – храненето като изцеление, и нашата собствена воля и себепознание, като рецепта за дълголетие и нарастващо удовлетворение с годините. Класът ще разкрие основните компоненти от режим за хранене и качествен живот, създаден по модела на Силвена Роу, който й гарантира здраве и повече енергия през годините. 

В рамките на седем лекции, класът на Силвена Роу, ще ви запознае с техники, които може да приложите, за да забавите стареенето, да увеличите жизнената си енергия и дори да подобрите сексуалната си енергия чрез хранене. 

A в края на всяка лекция, Силвена е приготвила упражнения, с които да направиш първите си стъпки в изграждането на своя нов дневен режим за сила, енергия и дълголетие.

В класа ще научиш

 • Как без прекалено много усилия да се храниш по-здравословно?
 • Кои са храните-лекарства и как бързо и лесно да ги направиш част от ежедневието си?
 • Как да забавиш стареенето чрез хранене?
 • Какво е биохакинг и как да го използваш?
 • Как да “хакнеш” собственото си тяло, така че да си осигуриш повече енергия и да си по-млад, по-дълго време?
 • Как да храниш и тялото, но и душата си чрез изпитани лесни и работещи практики?
 • Кога, дали и как да гладуваш с лечебна цел?
 • Работещите протоколи за дълъг и щастлив живот на Силвена Роу

За кого е подходящ класът?

Този клас предлага холистичен подход към здравето – емоционално и физическо, и е подходящ за всеки, който иска да подобри качеството си на живот и да научи нови работещи не-медицински практики за забавяне на стареенето. За да се включиш в класа не са необходими предварителни познания или опит в сферата.

*Този клас не предлага медицински съвети за диагностика и самолечение, а само насоки, практики и умения с изцяло информативна цел. Съдържанието на класа е базирано на достъпна научна литература и практическия опит на лектора, който не е лекар или медицинско лице.

График

 • Начало на класа

  12 октомври, 2023

 • Лекции се отключват

  Всеки понеделник и четвъртък. 7 онлайн лекции на запис с обща продължителност 5 часа.

 • В края на класа

  Задай въпросите си на шеф Силвена Роу и се срещни с нея на живо или онлайн.

Програма

Лекция и упражнения онлайн

1. Какво е биохакинг?

12 октомври 2023
Лекция и упражнения онлайн

2. Как да биохакваме?

16 октомври 2023
Лекция и упражнения онлайн

3. Биохакове за напреднали

19 октомври 2023
Лекция и упражнения онлайн

4. Храна за душата

23 октомври 2023
Лекция и упражнения онлайн

5. Тайните на периодичното гладуване

26 октомври 2023
Лекция и упражнения онлайн

6. Храната, стареенето и болестите

30 октомври 2023
Лекция и упражнения онлайн

7. Режимът на шеф Силвена Роу

2 ноември 2023
Събитие онлайн или на живо

Live Q&A с шеф Силвена Роу

6 ноември 2023

Ела и срещни
шеф Силвена Роу на живо!

Класът завършва с Q&A сесия, в която имаш възможност да се включиш на място или онлайн и да зададеш въпросите си по темата.

LIVE Q&A НА МЯСТО С ШЕФ СИЛВЕНА РОУ

Задавай въпроси на твоя лидер на място и се запознай с нея лично и на живо.

6 ноември
2023

гр. София

LIVE Q&A ОНЛАЙН С ШЕФ СИЛВЕНА РОУ

Задавай въпроси на твоя лидер онлайн в реално време.

6 ноември
2023

Онлайн

Запознай се със своя лидер

шеф Силвена Роу

Световноизвестен селебрити шеф с нас 35 годишен опит в сферата и 13 написани книги. Посветила живота си на храната и здравословното хранене, тя е един от водещите уелнес шеф готвачи в Близкия Изток. Разпозната като един от главните съдии в телевизионното предаване “Masterchef”. Единствената жена отличена в престижната класация “Power 50” за хотелиерство “Hotelier Middle East”. В Топ 10 на шеф готвачите в Близкия Изток. Съсобственик на бранда “Omnia” за местни органични продукти в Обединените Арабски Емирства. Шеф Силвена Роу е капацитет от световно ниво по темите за биохакинг и е keynote speaker на най-голямата биохакинг конференция в света: Biohacker Summit.

Направи най-добрия избор

Клас с Q&A онлайн

120 лв.

Клас с Q&A
и networking на живо

250 лв.

Quality sign

LeaderClass ти дава 100% гаранция за качество на всеки клас. За нас е важно да придобиеш ценни знания и да почерпиш опит от най-успешните лидери в България. Ако по някаква причина класът не отговори на очакванията ти, ние ти гарантираме възстановяване на цялата заплатена сума. Таксата може да бъде възстановена до 5 дни от началото на класа.

Отговаряме още преди да попиташ:

LeaderClass е образователна платформа, чрез която обучаващите се имат възможност да учат и черпят опит от най-добрите в своята сфера, участвайки в онлайн обучения и срещи на живо, както и ставайки част от общност от хора с общи интереси. 

Всеки клас включва достъп до онлайн лекциите и упражненията по конкретната тема, представени от съответния лидер. Всеки клас представлява около 8-10, а понякога и 12, онлайн лекции на запис, всяка от по 20-30 минути, като общото съдържание е около 4-5 учебни часа. Освен лекции, се включват и упражненията, специално създадени от нашите лидери. Лекциите и упражненията се отключват по график, който е посочен в страницата на всеки клас. Не е необходимо да сте пред компютър или на телефона в определен час – материалите се зареждат във вашия профил и ви очакват в удобно за вас време и възможност.

В началото на всеки клас ще бъдеш част от специално създадена Facebook група за обмяна на съвети и идеи, в която ще са и всички останали записали се. 

В края на всеки клас, ще имаш възможност да се включиш в Q&A сесия и зададеш въпросите си по темата онлайн или на живо, според пакета, който си избрал. 

След приключване на Q&A сесията, отново според избрания от теб пакет, ще имаш възможност да обмениш мисли и идеи с лидера на класа, придружено с чаша вино и вкусни хапки.

Когато класът и срещите към него отминат, видео съдържанието на класа – лекции, упражнения и материали, може да бъде закупено, като “отминал” клас. В този случай всички видео записи и материали от класа са достъпки предварително, а не се отключват по график. 

Разполагаш с неограничен във времето достъп до всички видео записи и материали от закупения от теб клас.

Можеш да достъпиш своите уроци от всяка точка на света, по всяко удобно за теб време, на всяко устройство. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, онлайн Q&A сесия с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 120 лв. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, Q&A сесия на живо, участие в networking и коктейл с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 250 лв. 

Достъп единствено до видео уроците е 90 лв., като тази опция е активна за всички вече отминали класове.

Таксите могат да бъдат заплатени с кредитна или дебитна карта, по банков път, както и посредством Epay и EasyPay.

Плащанията в нашата платформа се извършват в български левове (BGN).

Таксите за участие, представени тук в официалния ни сайт, са окончателни и включват данъка върху добавената стойност (ДДС) и всички други допълнителни данъци и такси.

Ако вече си закупил клас, но не желаеш да продължиш, можеш да отмениш членството си в класа до 5 дни след старта на класа или в рамките на на 14-дневен срок от получаването на уведомителния имейл от нас, че си успешно си записан. Можеш да ни пишеш на [email protected], за да упражниш правото си на отказ. Ще получиш сумата по твоята сметка в рамките на 14-дневен срок след като си ни уведомил.

Ако имаш още въпроси, свържи се с нас. Ще се радваме да помогнем!