Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

Тайните на вайръл видеата в социалните мрежи

Александър Иванов
Дата:     14 ноември, 2023
Час:     18:30
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

00

ДНИ

08

ЧАСА

33

мин

45

СЕК

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо.

В рамките на онлайн сесията “Тайните на вайръл видеата в социалните мрежи”, Александър Иванов ще разкрие как да създадем завладяващо съдържание за TikTok. Очаквайте практически съвети за използване на алгоритмите на платформата, с които да увеличите органичния си обхват и да ангажирате аудиторията си по нови и иновативни начини.

Не пропускайте възможността да получите отговор в реално време на своите въпроси и да получите ценни съвети, предоставени от Александър Иванов.

За лектора

Александър Иванов е изпълнителен директор на CreateX Digital Agency с над 70 клиенти от България, Англия и САЩ. Основател е и на медийната група “Дигитално Дело”. Съосновател и управляващ партньор в Native.ntv Agency – агенция, специализирана в разработката на стратегии за TikTok, като още на старта профилът отбелязва над 4 млн. гледания. В продължение на няколко години е бил Образователен директор на SoftUni. През последните няколко години е Main Brand Ambassador и един от водещите лектори в SoftUni Digital. Той е един от учителите по програма “Заедно в Час”, където е преподавал информационни технологии в продължение на близо 3 години.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!