Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

От смеха към успеха: Хуморът като ключ към успешни партньорства

Димитър Рачков
Дата:     27 септември, 2023
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

00

ДНИ

08

ЧАСА

33

мин

45

СЕК

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо.

В рамките на онлайн сесията “От смеха към успеха: Хуморът като ключ към успешни партньорства”, Димитър Рачков ще сподели как хуморът може да стопи и най-дебелите ледове, как да го използваме в наша полза, да го развием и да го прилагаме в бизнеса или с партньори.

Не пропускайте възможността да получите отговор в реално време на своите въпроси и да получите ценни съвети, предоставени от Димитър Рачков.

За лектора

С лице, което озарява екраните и излъчва харизма, Димитър Рачков стои на върха на медийната сцена в България. Той не просто води някои от най-успешните телевизионни формати в страната, но и създава уникални преживявания за зрителите. Димитър Рачков е многоликото лице на българската медийна сцена, чиито изява и талант превръщат всяка роля в истинско изкуство. Водещ е на едни от най-гледаните телевизионни предавания в България: “Господари на ефира”, “Маскираният певец”, “Като две капки вода” и др. Участвал е в десетки телевизионни, кино и театрални продукции, в които е пресъздавал незабравими персонажи: “Всичко за сина ми”, “Пътят към Коста дел Маресме”, “Откраднат живот”, “Полицаите от края на града”, “Хъшове”, “Хамлет” и много други. През 2000 година бива отличен с престижната награда “Аскеер” за изгряваща звезда за впечатляващата си роля във филма “Самолетът беглец”.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!