Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

Как се успява от нулата в България?

Дарин Маджаров
Дата:     14 септември, 2023
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

00

ДНИ

08

ЧАСА

33

мин

45

СЕК

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо.

В рамките на онлайн сесията “Как се успява от нулата в България?”, Дарин Маджаров ще ни сподели за стъпките, през които всеки визионер трябва да премине, за да постигне нещо значимо, какви са трудностите и подводните камъни по пътя на предприемача и как да намерим ниша, в която идеята ни да се отличи.

Не пропускайте възможността да получите отговор в реално време на своите въпроси и да получите ценни съвети, предоставени от Дарин Маджаров.

За лектора

Дарин Маджаров е предприемач, новатор и бизнесмен. Основател на онлайн платформата за видео уроци “Уча.се” – най-добър образователен сайт с изгледани над 115 млн. урока и над 1 169 249 потребители. Неговият успех го нарежда сред младите лидери в страната, които променят стереотипите и изграждат иновации в бизнеса. Той е отличен във влиятелни класации, включително “30 под 30” на Форбс България, класацията на Дарик за вдъхновяващи личности под 40 години, “Новатори в образованието” – класация на Капитал.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!