Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

Как да успеем в музикалния бизнес?

Саня Армутлиева
Дата:     15 януари, 2024
Час:     18:30
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

00

ДНИ

08

ЧАСА

33

мин

45

СЕК

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо.

В рамките на онлайн сесията “Как да успеем в музикалния бизнес”, Саня Армутлиева, ще сподели своите знания и опит, като ще разкаже за ключовите аспекти в музикалния бизнес – от правилната самооценка, дефиниране на това като какъв искаш да се развиваш (артист, композитор, текстописец), важността на многопластовите умения в съвременния музикален свят, различността – как да откриеш и развиеш онова, което те различава от останалите, разбирането на визуалната част при създаването на един музикален продукт, до уменията артистите сами да използват социалните медии и да се маркетират, както и да са добре запознати със законовите рамки на авторското и сродните на него права.

Не пропускайте възможността да получите отговор в реално време на своите въпроси и да получите ценни съвети, предоставени от Станислава Армутлиева.

За лектора

Станислава Армутлиева е собственик и изпълнителен директор на някои от най-успешните български музикални компании. Дейностите им обхващат звукозаписен бизнес, менажиране на артисти, музикално издателство, дигитална и физическа дистрибуция, организиране на събития, лицензиране и управление на права в музиката, управление на творчески център и др. Станислава Армутлиева е създала партньорски взаимоотношения с няколко от водещите международни музикални компании в света, които поддържа в продължение на вече над 30 години. В същото време активно участва в изграждането на кариерата на някои от най-успешните български артист-изпълнители. През годините Станислава Армутлиева заема важни позиции в музикалния бизнес у нас, включително председател на Управителния съвет на ПРОФОН (Дружество за управление на сродни права), член на Управителния съвет на МУЗИКАУТОР (Дружеството за управлението на авторски права) и член на Управителния съвет на БАМП (Българската асоциация на музикалните продуценти).В продължение на четири последователни сезона Станислава е  и член на журито в ТВ формата X Factor. Освен като мениджър и продуцент, Станислава Армутлиева често участва в различни образователни инициативи, като споделя своя опит и знания с млади музиканти и хора, които искат да навлязат в света на музикалния бизнес. Саня е отдадена на развитието на музикалната индустрия в България и отдава подкрепата си за откриване и развитие нови таланти.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!