Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

Как да създаваме влиятелно съдържание и да запазим баланса между онлайн и офлайн света?

Китодар Тодоров
Дата:     05 януари, 2024
Час:     18:30
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

00

ДНИ

08

ЧАСА

33

мин

45

СЕК

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо.

В рамките на онлайн сесията “Как да създаваме влиятелно съдържание и да запазим баланса между онлайн и офлайн света?”, Китодар Тодоров ще сподели повече от опита си как да използваме социалните мрежи като градивен мост, как да създаваме съдържание, което е гледаемо, като същевременно запазим баланса между онлайн и офлайн света.

Не пропускайте възможността да получите отговор в реално време на своите въпроси и да получите ценни съвети, предоставени от Китодар Тодоров.

За лектора

Китодар Тодоров е български актьор и медийно лице. Той завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ през 1998 г. Известен е с участието си в предаванията „Пътеводител на историческия стопаджия“, „Сладко отмъщение“, „Пълна лудница“, както и с YouTube поредицата си „Петък точно в пет“. В тази поредица той изобразява различни образи, олицетворяващи архетипите на българския манталитет. Китодар Тодоров има богата филмография, включваща участия във филми и телевизионни сериали като „Остатъци“, „Асистентът“, „Извън релси“, „Ганьо Балкански се завърна от Европа“, „Маймуни през зимата“, „Приключенията на един Арлекин“, „Преследвачът“, „Фокусници“, „Домашен арест“, „Операция „Шменти капели““, „Революция Z: Секс, лъжи и музика“, „Под прикритие“, „True Bloodthirst“, „Отчуждение“, „Корпус за бързо реагиране 2: Ядрена заплаха“, „Събирач на трупове“, „Летовници“, „Слава“, „8’19’’“, „Столичани в повече“, „Ятаган“, „Съни бийч“, „Рая на Данте“, „Като за последно“, „Чичо Коледа“, „Завръщане 2“, „Късата клечка“ и „Жълт олеандър“. Автор е на Gaming stream канал – KITOGAMING.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!