Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

Как да сме млади и красиви на всяка възраст?

Гала
Дата:     03 ноември, 2023
Час:     18:30
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

00

ДНИ

08

ЧАСА

33

мин

45

СЕК

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо.

В рамките на онлайн сесията “Как да сме млади и красиви на всяка възраст?”, Гала ще сподели за онези елементи, които са основополагащи, за да се се радваме на пълноценен и здравословен начин на живот, както и стратегии за красота, които прилага ежедневно.

Не пропускайте възможността да получите отговор в реално време на своите въпроси и да получите ценни съвети, предоставени от Гала.

За лектора

Гала е едно от най-харсесваните лица в българския ефир. Позната най-вече като водещ на предаването “На кафе”, нейната харизва и професионализъм я превръщат в една от най-обичаните фигури в медийния свят. Тя е водещият с най-много часове жив ефир, като е направила хиляди интервюта с популярни български и международни личности. Гала има собствен бранд козметика ‘Gala Secrets’, за който медиите казват, че е “Нова ера в българската козметика”. Брандът съчетава страстта на Гала към чисти, натурални и революционни продукти. 

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!