Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

Как да продаваме успешно онлайн с дигитален маркетинг

Велизар Величков
Дата:     24 август 2023
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

00

ДНИ

08

ЧАСА

33

мин

45

СЕК

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо.

В рамките на онлайн сесията “Как да продаваме успешно онлайн чрез дигитален маркетинг”, Велизар Величков ще сподели най-добрите практики и стратегии за постигане на успешни продажби чрез дигитални маркетингови подходи. Той ще ни преведе през ключовите елементи на ефективни маркетингови кампании и ще разкрие стратегии как да ангажирате вашата аудитория.

Не пропускайте възможността да получите отговор в реално време на своите въпроси, да се запознаете с най-актуалните тенденции в дигиталния маркетинг и да получите ценни съвети, предоставени от Велизар Величков.

За лектора

Велизар Величков е актьор, предприемач с над 15 годишен опит и пътешественик. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ през 2010 г. със специалност Актьорско майсторство. През същата година, участва в създаването на Grabo.bg, където в момента е търговски директор и акционер. През 2015 г., става партньор и оперативен директор на 1ForFit – компания, която оперира на над 170 пазара, на повече от 20 езика. 1ForFit е единственият SMB партньор на Facebook за България с годишен бюджет от над 25 милиона долара. Проектите, с които Велизар се занимава, включват Grabo.bg, Trendo.bg, Opoznai.bg, 1ForFit, Gospodari.com и др. Има и  няколко други инвестиции в различни IT бизнеси.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!