Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

Как да превърнем страстта си
в успешен бизнес?

Маги Халваджиян
Дата:     03 август 2023
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

00

ДНИ

08

ЧАСА

33

мин

45

СЕК

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо. В своята онлайн сесия “Как да превърнем страстта си в печеливш бранд?”, Маги Халваджиян ще разкрие повече от своя професионален път, своите методи и тайни на успех и ще отговори на всички въпроси в реално време на живо.

За лектора

Магърдич Халваджиян

Маги Халваджиян е продуцент, режисьор и медийна личност. Заснел е над 500 музикални видео клипове и реклами. Продуцирал е някои от най-успешните телевизионни формати в България, включително “Х фактор”, “Като две капки вода” и “Маскираният певец”. Творческите му постижения включват и игрални и късометражни филми, закупени от чуждестранни дистрибутори и разпространявани на световния пазар.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!