Статус
Незаписан
Цена
Безплатно
Започнете от тук

Безплатна онлайн сесия

AI инструменти за бизнеса и ежедневието

Светлин Наков
Дата:     17 август 2023
ИЗМИНАЛО СЪБИТИЕ

Начало след:

00

ДНИ

08

ЧАСА

33

мин

45

СЕК

За онлайн сесията

Безплатните онлайн сесии са нов формат за LeaderClass, който позволява на всеки да се докосне до някои от най-успешните и вдъхновяващи личности на България. Форматът е с дължина час и тридесет минути, включващ тридесет минути встъпителна част, и един час, в който гостът отговаря на въпроси на гледащите на живо. В своята онлайн сесия “AI инструменти за бизнеса и ежедневието”, д-р Светлин Наков ще разкрие и отговори на въпроси как AI инструментите могат да се използват в маркетинга, анализа на данни, процесите по взимане на решения, а също и в подобряването на продуктивността и ефективността на ежедневните задачи. Не пропускайте да научите практически съвети и трикове относно това как да оптимизирате бизнес начинания си с инструментите ChatGPT, Bard, Claude, Bing, Bing Image Create и Playground AI – всичко това демонстрирано на живо от д-р Светлин Наков.

За лектора

д-р Светлин Наков

д-р Светлин Наков притежава над 20-годишен професионален опит като софтуерен инженер, проектен ръководител, консултант, обучител и дигитален предприемач. Той е един от водещите лектори на стотици конференции, семинари, курсове и обучения. Притежава докторска степен по компютърни науки. Светлин е един от иноваторите в сферата на софтуерните решения и е автор на 15 книги, посветени на компютърното програмиране и софтуерните технологии. Занимава се с езикови модели и изкуствен интелект от 2007 г. Съосновател е на “СофтУни”.

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!