Как да накараме другите да ни слушат?

Анна Цолова

Да сме убедителни в говоренето – от хола
до червения килим

Брой лекции

8

на запис

Включва още

8

упражнения и теста

Времетраене

4

часа

Повече за класа

Класът на Анна Цолова ще те научи как да се подготвяш за всяка една публична изява – от говорене на сцена или бизнес презентация, до среща с екипа в офиса.

В рамките на осем онлайн лекции, тя ще ти предложи техники да задържаш вниманието, да преодолееш страха от публично говорене, да можеш да визуализираш и да имаш ясен план, когато говориш пред хора.

А в края на всякa лекция, Анна е подготвила упражнения, с които да направиш първите крачки в изграждането на твоята публична изява.

В класа ще научиш

 • как да преодолееш страха от публично говорене
 • техники и трикове, за да си по-убедителен
 • използване на техники за задържане на вниманието
 • разказване на истории по завладяващ начин
 • създаване на работещ план, когато говориш пред хора
 • създаване на убедителна визуализация на всяка публична изява

За кого е подходящ класът?

Този клас е за всеки, който цели да подобри своите презентационни умения и да се усъвършенства в говоренето пред хора.

За да се включиш, не е необходимо да имаш опит в публичното говорене.

Как ще протече?

 • Стартирай клас веднага

  8 онлайн лекции и упражнения

 • Лекциите те очакват

  Гледай ги със собствено темпо Направи упражненията и теста след лекциите.

 • В края на класа

  Завърши класа и получи сертификат за участие.

Програма

Лекция онлайн

1. Въведение

упражнения и тест
Лекция онлайн

2. Началото и краят

упражнения и тест
Лекция онлайн

3. Историите

упражнения и тест
Лекция онлайн

4. Числата и данните

упражнения и тест
Лекция онлайн

5. Силен и образен език

упражнения и тест
Лекция онлайн

6. Визуализацията

упражнения и тест
Лекция онлайн

7. Език на тялото

упражнения и тест
Лекция онлайн

8. Страхът

упражнения и тест
Завърши класа и получи

Сертификат за участие

Запознай се със своя лидер

Анна Цолова

През изминалите 23 години се занимава с публично говорене – 19 от тях като телевизионен журналист. През 2018 г. създава проекта „Говори, за да те видят“ – поредица от обучения за умението да говорим въздействащо. Зад гърба си има близо 15 000 интервюта, репортажи и филми в качеството си на водещ, репортер и продуцент на новини и новинарски предавания. В продължение на 13 години е автор и водещ на сутрешния блок на двете най-големи частни телевизии у нас.

Направи най-добрия избор

Клас с лекции на запис

90 лв.

Quality sign

LeaderClass ти дава 100% гаранция за качество на всеки клас. За нас е важно да придобиеш ценни знания и да почерпиш опит от най-успешните лидери в България. Ако по някаква причина класът не отговори на очакванията ти, ние ти гарантираме възстановяване на цялата заплатена сума. Таксата може да бъде възстановена до 5 дни от началото на класа.

Отговаряме още преди да попиташ:

LeaderClass е образователна платформа, чрез която обучаващите се имат възможност да учат и черпят опит от най-добрите в своята сфера, участвайки в онлайн обучения и срещи на живо, както и ставайки част от общност от хора с общи интереси. 

Всеки клас включва достъп до онлайн лекциите и упражненията по конкретната тема, представени от съответния лидер. Всеки клас представлява около 8-10, а понякога и 12, онлайн лекции на запис, всяка от по 20-30 минути, като общото съдържание е около 4-5 учебни часа. Освен лекции, се включват и упражненията, специално създадени от нашите лидери. Лекциите и упражненията се отключват по график, който е посочен в страницата на всеки клас. Не е необходимо да сте пред компютър или на телефона в определен час – материалите се зареждат във вашия профил и ви очакват в удобно за вас време и възможност.

В началото на всеки клас ще бъдеш част от специално създадена Facebook група за обмяна на съвети и идеи, в която ще са и всички останали записали се. 

В края на всеки клас, ще имаш възможност да се включиш в Q&A сесия и зададеш въпросите си по темата онлайн или на живо, според пакета, който си избрал. 

След приключване на Q&A сесията, отново според избрания от теб пакет, ще имаш възможност да обмениш мисли и идеи с лидера на класа, придружено с чаша вино и вкусни хапки.

Когато класът и срещите към него отминат, видео съдържанието на класа – лекции, упражнения и материали, може да бъде закупено, като “отминал” клас. В този случай всички видео записи и материали от класа са достъпки предварително, а не се отключват по график. 

Разполагаш с неограничен във времето достъп до всички видео записи и материали от закупения от теб клас.

Можеш да достъпиш своите уроци от всяка точка на света, по всяко удобно за теб време, на всяко устройство. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, онлайн Q&A сесия с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 120 лв. 

Цената на един клас, която включва всички видео уроци, Q&A сесия на живо, участие в networking и коктейл с лидера и членство във Facebook група с всички други участници, е 250 лв. 

Достъп единствено до видео уроците е 90 лв., като тази опция е активна за всички вече отминали класове.

Таксите могат да бъдат заплатени с кредитна или дебитна карта, по банков път, както и посредством Epay и EasyPay.

Плащанията в нашата платформа се извършват в български левове (BGN).

Таксите за участие, представени тук в официалния ни сайт, са окончателни и включват данъка върху добавената стойност (ДДС) и всички други допълнителни данъци и такси.

Ако вече си закупил клас, но не желаеш да продължиш, можеш да отмениш членството си в класа до 5 дни след старта на класа или в рамките на на 14-дневен срок от получаването на уведомителния имейл от нас, че си успешно си записан. Можеш да ни пишеш на [email protected], за да упражниш правото си на отказ. Ще получиш сумата по твоята сметка в рамките на 14-дневен срок след като си ни уведомил.

Ако имаш още въпроси, свържи се с нас. Ще се радваме да помогнем!

Скъпи потребители, желаем да Ви уведомим, че поради технически проблем в кол център системата, временно нямате възможност да се свързвате с нас по телефон. При възникнали въпроси от Ваша страна, ще Ви помолим да ни изпратите имейл на [email protected] или да се свържете с нас във Facebook страницата ни.

Благодарим Ви за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!